Pakket Jaguar

€70,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Vignoble des Agaises - Ruffus Brut 

Een fijne neus van getoast brood, groene appeltjes en wit fruit. Een ragfijne, elegante fruitigheid in de mond (overwegend gele en witte vruchten) aangevuld door de frisse mineraliteit die zo typerend is voor deze wijn. De mineraliteit komt voor uit de krijt en kalksteen die hier in de terroir terug te vinden is, iets wat zelden voorkomt in België! De schuimwijn is van 100% Chardonnay, daarom « Blanc de Blancs » genoemd. De ietwat droge wijn ondergaat gedurende 18 maanden een tweede gisting in de fles, waardoor de aromatische intensiteit ontwikkelt.

Chant d'eole - Brut

Deze cuvée werd voornamelijk vervaardigd op basis van Chardonnay en een lichte toets Pinot Blanc, volgens de traditionele methode waarbij een tweede gisting plaatsvindt in de fles. Elegant, in perfect evenwicht, met een mooie gouden kleur. Dit domein werd gekend toen ze in 2019 de Grand concours Mondial wonnen. Een prestigieuze wedstrijd waar ze alle Franse Champagnes achter zich lieten en zo mee de Belgische wijnen op de Europese kaart hebben gezet. 

Beau Marrais - La Chouette

Méthode Traditionnelle vinifié en vieux barriques. Millésimé 2018, 12 maanden sur lattes, brut.
Geen enkele filtering of klaring van deze wijn, puur natuur!  Een mooie mousserende wijn uit Beverlo met fruit en body die als aperitief kan geschonken worden maar ook de power heeft om een maaltijd te begeleiden!

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Om onze website beter te maken slaan wij cookies op Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »