Pakket Landrover

€80,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Stuyvenberger - Brut

In het wondermooie Pajottenland wordt in Gooik nog een mooiere Belgische schuimwijn gemaakt. Sinds 2011, het jaar van de eerste aanplant, maakt Hendrik volgens de traditionele methode zijn schuimwijnen op basis van Chardonnay ( +/- 70% ) en Pinot Noir ( +/- 30% ). De wijnen ondergaan een tweede gisting van minstens 24 maanden waardoor deze bubbel een ideaal aperitief wordt, of een visgerecht kan vergezellen. Rond en vol in de mond met toetsen van rijp fruit, malolactische kenmerken en een mooie afdronk. 

Oud Conynsbergh - Chardonnay

Onder de wieken van de witte molen in Bouchout, Antwerpen maakt men sinds kort ook top Belgische wijnen. Een Mminimaal sulfietgebruik en lage rendementen geven deze Chardonnay een zeer complexe neus van mineraliteit, rijp fruit en aardse tonen. Een zachtzure aanzet wordt gevolgd door een complexe smaak waarbij het rijp fruit terugkomt. 

Pietershof - Pinot Noir 

In de Voerstreek op de zuidflanken van Crindael wordt een top Pinot Noir gemaakt. Heerlijk rood en zwart fruit, met een typische herfstige toets die we vaak in een complexe pinot noir kunnen vinden. Een mooie kruidigheid en een hint van eucalyptus en een bescheiden hout-impressie. Complexe in de mond met structuur, rijpe tannines en een lange finale. Nu al top en, zal zich zeker nog verder ontwikkelen. 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Om onze website beter te maken slaan wij cookies op Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »