Pakket - More Bubbly Please!

€95,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

Het sprankelende Kerstpakket:

drie exclusieve bubbels die je in huis moet hebben als apero of om te laten knallen om middernacht om het nieuwe jaar te vieren!

Apero met oesters? Exclubiz laat ze nog beter smaken! Liever wat voller en luxueuzer? Met de Cuvée van Cruysem verwen je jezelf en je gasten met de top van de schuimwijnen! Als het feest losgebarsten is zal de Parel Nr. 3 van het Boechoutse Oud Conynsbergh voor de nodige bubbels zorgen: fris, mineraal, gistig en zeer feestelijk!

Domein Cuvelier - Exclubiz

Exclusieve blend van zes van de zeven Champagnedruiven. Waar Chardonnay zorgt voor de structuur en Pinot Noir voor een aangenaam mondgevoel, zorgen Pinot Meunier en Pinot Gris dan weer voor het fruitige karakter. De Pinot Blanc geeft textuur en staat bekend om zijn floraal aroma. De aciditeit van Petit Meslier brengt de blend perfect in balans.

Cruysem - Cuvée 

Deze "Cuvée" van Cruysem bestaat uit 55% Chardonnay, 35% Pinot Noir en 10% Pinot Meunier. De druiven komen uit het oogstjaar 2020 en zijn aangevuld met reservewijnen uit 2018 en 2019 voor extra diepgang.

Het resultaat is een toegankelijke, verfijnde schuimwijn met toetsen van boomgaardfruit die perfect in evenwicht zijn met de toetsen van brioche en nootjes afkomstig van de twee jaar flesrijping. In de mond is hij fijn en fruitig zorgt de lichte dosage van 6 g/l voor een mooie balans.

Oud Conynsbergh - Parel Nr. 3

Elegant schuimwijn van Auxerrois en Chardonnay die 24 maanden op zijn gistresten heeft gerust. Zeer aangenaam samenspel van frisheid, mineraliteit en gistige briochetoetsen. Zachte en fijne mousse. Zeer mooie en zuivere natuurwijn!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Om onze website beter te maken slaan wij cookies op Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »