Over ons

Als klein landje heeft België reeds wereldfaam bereikt op het vlak van bier, frieten en chocolade. Volgens ons is dit nog maar het begin. Talrijke andere streekproducten staan klaar om internationaal door te breken. In de eerste plaats: onze Belgische wijnen. Hierbij willen wij onze passie omzetten in daden! Belgian Wines heeft dan ook als hoofddoel dat elke Belg minstens één fles Belgische wijn in zijn kelder heeft liggen. Wanneer wij kunnen helpen om de juiste fles wijn te vinden en op een eenvoudige manier bij jou te krijgen, dan zijn wij uiteraard extra gelukkig!

Waarom Belgische wijnen?
Belgische wijnen zijn aan een sterke opmars bezig. Terecht, vinden wij. In de regio vind je namelijk een uitstekende ondergrond, een uniek klimaat en wijndomeinen met generaties ervaring. Samen zorgen zij voor kwaliteitsvolle topwijnen die volgens ons het Belgian Wines label verdienen! Graag delen wij deze parels met jou.

Webshop met smaak
Belgian Wines wil het gemakkelijk maken om te genieten van heerlijke wijnen van bij ons. De webshop hoopt zoveel mogelijk dorstigen te kunnen laven. Neem alvast een kijkje in ons aanbod en laat je verrassen door heerlijke Belgische wijnen!

Snel, veilig én lekker!
In onze webshop vind je een mooie selectie topwijnen, zowel voor levensgenieters als echte kenners. Dat in een overzichtelijke omgeving en tegen een aantrekkelijke prijs. De verzendingskosten voor één of meerdere flessen zijn trouwens dezelfde: waarom dus kiezen?

Belgian Wines is dé online referentie voor elke liefhebber van Belgische klassewijnen.

BelgianWines.com biedt u de kans om de onbekende en daardoor vaak onbeminde Belgische wijnen te ontdekken. Belgian Wines is een initiatief van de sommelierbroers Jens De Maere en Jonas De Maere die vanuit hun passie voor wijnen en lokale producten sinds 2007 kunnen beschouwd worden als de ambassadeurs bij uitstek van de Belgische wijnen. Het assortiment van Belgian Wines bestaat uit een selectie van Belgische kwaliteitswijnen die werden geselecteerd en goedgekeurd onder het toeziend oog van de broers De Maere. De wijnen werden zo geselecteerd dat het aanbod een goede doorsnede vormt van wat er te vinden is in het Belgische wijnlandschap in termen van herkomst, druivensoorten, stijlen en kwaliteit. Veel van de aangeboden wijnen werden bekroond op diverse nationale en internationale degustaties en wedstrijden, zoals de Verkiezing van de Beste Belgische wijn, de Concours Mondial, MegaVino en professionele wijnproeverijen van de Belgische en Vlaamse Sommeliers.

Ons volledig assortiment is terug te vinden op de webshop

U bent ook steeds welkom in de wijnbar te Antwerpen. In hartje Antwerpen kan u langskomen om onze wijnen te proeven gecombineerd met lekkere kazen en heerlijke charcuterie van bij ons.

Adres
Oudevaartplaats 24
2000 Antwerpen

Om onze website beter te maken slaan wij cookies op Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »