Belgian Wines is natuurlijk niets zonder ons geweldige team, we stellen ze graag aan jullie voor!

Ons team:

Koen

Eigenaar van Belgian Wines, een leuke baas die de goeie sfeer in de bar heel belangrijk vindt. Een mooie droom om Belgische wijnen op de kaart te zetten en de Belgische producten naar voor te schuiven. Gespecialiseerd Sommelier (WSET3) en grote kenner van de Belgische wijnen. Hem zal je nog weinig kunnen wijsmaken over smaken en geuren! Ook een kenner van alle geweldige quotes uit de Vlaamse fictie.

Gaétan 

Manager. Als er iemand bijna alles van wijn kent dan is het Gaétan wel, hij is altijd en overal nog aan het bij lezen en bijleren. Opgeleid aan de Piva, volop bezig met WSET3 maar vooral bezeten door wijn. Al uw vragen over de smaken en technische kant kan je aan hem stellen. 

Lievelingswijn: Aldeneyck - Riesling 

Joachim (aka Jokke) 

Gepassioneerd wijnliefhebber die zijn opleiding afrondde aan de Piva. Een man van vele talenten, in het dagelijkse leven werkt hij in IT gespecialiseerd in de zorg. In het weekend komt hij ons verblijden met zijn eeuwige humor en vrolijkheid. Droger dan zijn mopjes kan de wijn niet worden, heerlijk! 

Lievelingswijn: La Chouette - Beau Marais 

Liene 

Doctoraat in de biomedische wetenschappen. Verstand op overschot dus, en die vult ze met wijnkennis. Een enorme jovialiteit.  Van het leven genieten en met wijnen bezig zijn, zo kennen we ons Liene. 

Astrid

Astrid is opgegroeid op een wijndomein. Met een achternaam als Cuvelier ben je in Borgloon en omstreken gekend als dochter van de wijnmaker, maar Astrid timmert aan haar eigen weg. Bakken ervaring in toprestaurants en nu komt zij ook bij ons Belgische wijnen promoten in de wijnbar! Wat een geluk hebben we met zo'n straffe madame in ons team.

Lievelingswijn: Uiteraard alles van Cuvelier. Hoe kan het ook anders :-) 

Evelien 

Onze ancien Evelien, werkt al een paar jaren als flexi bij Belgian Wines. In de week vermomd ze zich als kleuterjuf om in het weekend hier te staan als gedreven wijnliefhebber. Altijd in voor een gezellige babbel en een vriendelijk woord. Aan de Piva verdiende ze haar strepen en die gebruikt ze nu om jullie verder te assisteren om flesjes te kiezen. 

Lievelingswijn: Schorpion - Zwart brut 

Ellen

Volop bezig zich bij te scholen aan de Piva om nog meer te leren over wijn. In de week is ze sociaal werker, in het weekend versterkt ze ons in de bar. Ze houdt van dansen en wijn, dus als je ze tegenkomt op een feestje weet je wat je haar moet trakteren! opgepast, ze gaat binnen de kortste keren Portugal onveilig maken. 

Lievelingswijn: Pinot noir Barrique - Aldeneyck

Robbe

Robbe maakt de allermooiste kaas en charcuterie planken, kan schenken als de beste en is altijd lief en vriendelijk. Dit soort studenten kom je maar zelden tegen, we willen hem dan liefst ook nooit kwijt. 

Lievelingswijn: Benjamin Cabernet Dorsa - Vigna 

Robin 

Basketballer en technieker is hij in de week, wijnliefhebber en deel van Belgian Wines is hij in het weekend! Onze allernieuwste aanwinst genoot een opleiding bij Flessengeluk van Patrick Nijs. Het kriebelt nog om meer bij te leren over Belgische wijnen, geweldig dat hij dat bij ons komt doen!

Lievelingswijn: Chansaar Rosé - Wijnfaktorij 

Thomas

Afscheid nemen bestaat niet. Zéker niet voor Thomas die hier al jaren werkt. Hij is onze eeuwige back-up als ons team in nood is. Een wijnkenner en liefhebber pur sang. Hij kan wijnen pairen bij eten als de beste. Flessen sabreren is zijn talent. Thomas to the rescue forever! 

Lievelingswijn: Chardonnay Barrique - Crutzberg 

 

Geen producten gevonden...
Om onze website beter te maken slaan wij cookies op Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »